Escape Room på kontoret? Vi kommer till er!


Escape Room på kontoret? Vi kommer till er!

Escape Room på kontoret? Vi kommer till er!

Några mystiska människor har anlänt till konferenshallen. De är klädda helt i svart, de bär på stora väskor i glänsande aluminium, och de ser väldigt hemlighetsfulla ut. Vad finns det i väskorna? Oroa er inte för det. Inte än i alla fall. 

Escape Box

Ett spel att spela var som helst

Våra Escape rooms på Vasagatan 27 i all ära, men de kan inte ta emot fler än arton personer i taget. Ni har heller inte tid att få med hela personalen tvärsöver stan; det kommer ju ta en halv dag! Teambuilding för större företag kräver fler möjligheter än att ni kommer till oss. Därför utvecklade vi The Escape Box, ett portabelt spel som redan har spelats ute i skärgården, i domstolar, på takterasser, och en gång i en musikstudio, för uppemot 60 spelare i taget. Det enda vi behöver veta är tid, plats och hur många lag ni kommer bli. (Vår rekommendation är 4-6 spelare per lag.) Vad som behövs är en tillräckligt stor lokal för att alla bekvämt ska få plats, med bord och stolar. Kontor, konferenslokal eller restaurang; utsikten bestämmer ni! Vi tar hand om resten.

Ni kastas direkt in i handlingen med en berättelse som understryker situationens allvar, och vi kommer finnas på plats för att erbjuda ledtrådar under spelets gång. Vi anländer 15 minuter innan spelet startar för att ställa i ordning och förbereda, och vi är snabba in och ut.

Escape Box

Identiska uppdrag

Varje lag får en väska. Alla väskor har exakt samma innehåll, vilket inkluderar en bomb som räknar ner från 60 minuter.

- Ni är givetvis medvetna om de attacker som skett de senaste veckorna på stora landmärken runtom i världen, berättar en av människorna i svart. Likadana väskor som de ni har framför er levererades till platserna alldeles innan explosionen skedde. Än så länge har ingen lyckats förhindra katastrofen i tid. Blir ni de första?

Det är upp till er i laget att avaktivera bomben innan tiden är slut. Det enda ni har till ert förfogande är varandra, förmågan att samarbeta, kommunicera och tänka utanför lådan. Eftersom alla spelar på lika villkor uppmuntras ni att tävla, och Escape Stories erbjuder också självklart ett åtråvärt första pris. Så länge minst ett lag klarar av uppdraget...

Tiden är knapp. Kommer den räcka?

Escape Box

Ett escape room nära dig - oavsett var du är

Vi byggde The Escape Box specifikt för teambuilding. Utöver kommunikation och samarbete krävs det också kreativitet och nyfikenhet, vilket gör att det är grupper med blandade kompetenser och personligheter som lyckas bäst. Alla får en chans att bidra!

Så om du någonsin känt att den perfekta företagsaktiviteten har legat för långt bort, att det inte finns några “escape rooms nära mig”, då är Escape Box den perfekta lösningen! Vi erbjuder en absorberande upplevelse, något som kontoret kommer prata om länge. 9,5 av 10 rekommenderar oss. Det talar för sig självt.

Boka Escape Box

Tags
Mobilt spel, portabelt spel, teambuilding på kontoret