Teambuilding 2.0


Kontakt
Har ert team vad som krävs för att prestera under press? Alla våra spel är byggda med teambuilding i tanken före allt annat. Kommunikation och samarbete är helt avgörande för att klara av uppdragen i tid. Utmaningarna kräver många olika kompetenser och det är oftast det lag med mest blandade personligheter och förmågor som lyckas bäst! Boka våra berömda Escape Rooms på Vasagatan 27, testa på vårt spel ”Outdoors Da Vinci Quest” som tar plats utomhus i centrala Stockholm, eller varför inte utmana er själva med något av våra portabla spel ”The Escape Box” eller "The Mole" som vi kommer med till era lokaler, Läs mer nedan!
1
BOKA ERT SPEL

Boka er nästa utmaning genom att kontakta oss via formuläret nedan.

2
VI KOMMER TILL ER

Spelledare anländer till era lokaler 15 minuter innan spelstart. Vi är snabba in och ut. Allt vi behöver från er är en lokal som rymmer alla deltagare, samt bord och stolar.

3
ANTA UTMANINGEN

Utmaningen startar på given signal. Nu följer en kamp mot klockan och framförallt mot de andra teamen! Endast ett lag kan vinna!

4
SEGRA

För att klara av uppdraget krävs samarbete och kommunikation. Tänk utanför boxen och håll huvudet kallt. Har ni vad som krävs?The Escape Box / The Mole
The Da Vinci Quest


The Escape Box / The Mole- Vi kommer till er!
Antal:
Dessa spel kan ledas för upp till 10 lag var samtidigt. De kan även kombineras för grupper upp till 120 personer! Vi rekommenderar lag om 4-6 personer för bästa spelupplevelse.
Pris (ex moms):
Pris från 2000:-/lag. Minimidebitering för 2 lag. Kontakta oss för förfrågan/offert nedan.

The Da vinci Quest - Vårt utomhusspel i Gamla Stan!
Antal:
Detta spel kan ledas för upp till 8 lag samtidigt. Vi rekommenderar lag om 4-6 personer för bästa spelupplevelse.
Pris (ex moms):
390:- per person. Minimidebitering för 10 personer. Kontakta oss nedan för förfrågan.

Spelen är till stor del på engelska.
Vi tillämpar Visitas avbokningsregler för grupper.


Escape Box:
De senaste veckorna har byggnader i stora städer runtom i världen förstörts. Dagen innan varje attack har stora aluminiumboxar skickats till säkerhetstjänsten i landet. Enligt galningen som ligger bakom dåden kommer nästa katastrof ske i Stockholm, såvida era team av specialagenter inte kan förhindra det. Boxarna är apterade, och en klocka på 60 minuter börjar räkna ned. Har ni vad som krävs för att desarmera bomberna i tid och rädda Stockholm?

The Mole:
Vi har en mullvad inom vår organisation! Om en dryg timme landar Melanie Parqual, ambassadören från Plangrace, på ett privat flygfält utanför Stockholm. Vi har anledning att tro att hon är i fara så fort hon sätter fot på svensk mark! Vi har inte råd med några misstag – därför är det nu er uppgift att avslöja mullvaden. Vår Byrås stolthet och inte minst ambassadörens liv – står på spel.

Boka våra portabla spel så kommer vi och håller ett Escape Stories event i era lokaler!

Vårt utomhusspel - The Da Vinci Quest:
Ordens stormästare, Henric de la Sauveur, har blivit mördad! Er Orden har i århundraden framgångsrikt vakat över en enorm skatt, men nu är den i fara! Sekten som ständigt förföljt er har avslöjat stormästarens identitet och deras mål att ta makt över skatten och utplåna orden är nu inom räckhåll. All information om skatten finns lagrad på ett USB, förseglat i en kryptex som är låst med ett lösenord. Ni är nu vårt enda hopp. Bokstäverna till lösenordet är kodade och spridda över Stockholm och tiden är knapp. En kapplöpning mot sektens agenter väntar, vem hinner först med att öppna kryptexen?

Kontakt

Kontakt

Escape Stories

VASAGATAN 27 Stockholm

  • 08 - 121 555 60
  • info@escapestories.com
  • Måndag-Fredag: 12:00 - 22:00
  • Lördag-Söndag: 09:00 - 22:00
Vi endast bemannade under bokade spel så ringa gärna innan ni besöker oss.