Välkomna till vår nya hemsida!


Välkomna till vår nya hemsida!

Vi har en ny hemsida!


Surprise! Du är på den!

Nytt år och nya vindar blåser runt knutarna på Escape Stories. Spelare både nya och erfarna uppskattar säkert vårt nya, enkla bokningssystem mest av allt, men det är långtifrån den enda ändringen som 2019 bjuder på. I och med lanseringen av vår nya hemsidesdesign passar vi på att presentera lite andra saker som vi också har kickat igång. Det kan ju inte bli annat än bra!

Så vad har vi då för nyheter? Jo!


Vi har en blogg

Vi får många frågor här på Escape Stories, som dels gärna handlar om konceptet escape room/rymningsspel och våra rum, men även om oss som företag. Det här känner vi är ett kul sätt att svara på dessa frågor och även diskutera annat smått och gott som intresserar oss. Vi som jobbar här är givetvis intresserade av escape games, så det som kommer hamna här är dels information som vi tror kan hjälpa besökare att få ut det mesta möjliga av sitt besök hos oss, samt också allmän information om konceptet, listor på häftiga rum runtom i världen, hur man förklarar aktiviteten för sina kollegor innan besöket, och lite annat kul.  Vi har spel på Vasagatan 27

Okej, det här är inte nytt, men det är värt att sägas igen. 2018 var året då vi inte bara fick vårt Certificate of Excellence av Tripadvisor, utan även hamnade på första plats i deras lista över roliga aktiviteter i Stockholm. Vi har inte slutat skryta om det än! Det är våra härliga besökare som har hjälpt oss nå den eftertraktade platsen och vi hoppas kunna betala tillbaka er genom att fortsätta leverera en upplevelse utöver det vanliga.

Våra tre rum: The Cover-Up, The Last Manuscript och The Break In har plats för mellan 2-6 spelare, går utmärkt att spela både på engelska och på svenska, och har spelats av barn i alla åldrar i sällskap med vuxna.

Mer om The Cover Up
Mer om The Last Manuscript
Mer om The Break In

Vi har portabla spel

Under 2018 framtogs våra portabla spel, Escape Box, specifikt designade för teambuilding. Ni kontaktar oss för en bokning och vi kommer överens om hur många spel som kommer att behövas baserat på era behov. Det enda vi behöver från er är en lokal att vistas i, samt ett bord per grupp. Sedan kommer vi gå igenom uppgiften, och era medarbetares uppdrag blir att samarbeta, kommunicera och tänka logiskt för att lösa det! Definitivt ett företagsevent som skiljer sig från mängden.

Kontakta oss

om portabla spel

The Escape Box


2019 på Escape Stories

Med andra ord är det mycket på gång, nu som alltid på Escape Stories. Vi ser fram emot ett nytt år med nya fantastiska kunder, oförglömliga spel och kreativa lösningar!

Vi ses!


Tags
Escape Room, Ny Hemsida, Bokningssystem, Teambuilding