Outdoors Da Vinci Quest  • - Spelas: Utomhus
  • - Speltid: 90 Minuter
  • - Språk: Engelska

Ordens stormästare, Henric de la Sauveur, har blivit mördad!

Er Orden har i århundraden framgångsrikt vakat över en enorm skatt, men nu är den i fara! Sekten som ständigt förföljt er har avslöjat stormästarens identitet och deras mål att ta makt över skatten och utplåna orden är nu inom räckhåll.

All information om skatten finns lagrad på ett USB, förseglat i en kryptex som är låst med ett lösenord. Ni är nu vårt enda hopp. Bokstäverna till lösenordet är kodade och spridda över Stockholm och tiden är knapp. En kapplöpning mot sektens agenter väntar, vem hinner först med att öppna kryptexen?The Da Vinci Quest är vårt första utomhusspel! Uppbyggt på samma sätt som våra populära Escape Rooms kräver det samarbete, kommunikation och logiskt tänkande. Men istället för att söka igenom ett rum har ni hela Gamla Stan som spelplan! Spelmaterialet är på engelska och vi rekommenderar att en vuxen är med i alla lag där barn under 15 år deltar. Tiden ni har på er är 90 minuter, men upplevelsen i helhet tar cirka 2 timmar. Spelet startar och slutar i Gamla Stan.
Bokningsbara speltider är torsdagar & fredagar 18:00, lördagar 12:00 & 15:00 samt söndagar 12:00. Större sällskap får gärna höra av sig för specialtider även andra dagar.
Varmt välkomna till Escape Stories!

Stängt för säsongen. Öppnar igen i maj 2021.